MEDEWERKERS MAKEN JE BEDRIJF

Medewerkers vormen het onderscheidend vermogen van een organisatie. Zij maken dagelijks het verschil! Wij ondersteunen ondernemers en managers op het gebied van personeelsbeleid. 

 

Ons doel is om u te ontzorgen en de basis op het gebied van HRM op te zetten binnen het bedrijf. Wij leveren maatwerk, passen het aanbod aan op uw ondernemingsbeleid en zorgen dat alles voldoet aan de wettelijke eisen. 

"Doe waar je goed in bent 

en laat de rest aan anderen over"

HRM BASICS 

Wij zetten een professionele HRM-afdeling op binnen uw organisatie. De basis op orde die voldoet aan de wettelijke eisen. 

De basis HRM bestaat uit meerdere onderdelen waaronder: 

Alle geboden HRM-activiteiten worden afgestemd op de cao, cultuur en kernwaarden van uw organisatie. 

"Haal het hoogste rendement uit 

de mensen van uw bedrijf"

STRATEGISCH HRM 

Als ondernemer kunt u een HR-manager van du Gardijn inhuren. Samen kijken wij naar de wijze waarop u sturing kunt geven aan medewerkers, zodat zij een maximale bijdrage leveren aan uw organisatie. 

PERSONEELSMANAGEMENT PASSEND BIJ UW ORGANISATIE 

Du Gardijn plaatst een professionele HRM-adviseur of -manager binnen uw organisatie. Samen stellen we een periode vast waarop de adviseur werkzaam is en als aanspreekpunt beschikbaar is voor al uw vragen en problemen.  Zo zorgen we samen voor Human Resource Management die passend is bij uw organisatie.  

"Voor een veilig en fijn werkklimaat" 

VERTROUWENS-PERSOON 

Als ondernemer bent u verantwoordelijk voor goed werkgeverschap. Naar de medewerkers heeft u een zorgplicht en moet er binnen het bedrijf sprake zijn van gelijke behandeling. Een grote verantwoordelijkheid waarbij wij u graag ondersteunen. Een vertrouwenspersoon van du Gardijn draagt bij aan het creëren van een veilig en fijn werkklimaat.

"BLIJF ER NIET MEE ZITTEN"

Bij ons heeft u de mogelijkheid om een professionele, deskundige en onpartijdige vertrouwenspersoon in te zetten voor uw medewerkers. Het verhaal van uw medewerkers is bij ons in veilige handen. Een vertrouwenspersoon van du Gardijn draagt bij aan het creëren van een veilig en fijn werkklimaat.

 

"De juiste begeleiding naar

een nieuwe werkomgeving" 

OUTPLACEMENT 

Reorganisatie? Disfunctioneren? Of een andere situatie waardoor uw medewerker op zoek moet naar een andere baan? Wij helpen u en uw medewerker graag met een professioneel outplacementtraject. 

Door maatwerk bieden wij uw medewerker een passend traject. Samen met de medewerker onderzoeken we de behoefte, bepalen we de begeleiding en stellen we concrete doelen. De eigen regie van uw medewerker stellen we centraal en we werken aan het ontwikkelen van het zelfinzicht. 

Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken