JE ZAKEN GOED VOOR ELKAAR!


Du Gardijn Groep B.V. is een dienstverlener voor ondernemers en managers in Oost-Nederland. Ons doel is om bedrijfsrisico’s te borgen en administratieve zaken in beheer te nemen voor onze klanten.
 

Wij zorgen ervoor dat u uw zaken als ondernemer goed voor elkaar heeft en houdt. Bij ons bent u aan het juiste adres wanneer u zich wilt focussen op de zaken waar u goed in bent en andere zaken in vertrouwen en met zekerheid wilt neerleggen bij een expert.

 

Onze deskundige, professionele en betrokken medewerkers voorzien u als ondernemer van advies. Wij zorgen voor specifieke maatwerkoplossingen. Daarnaast ondersteunen wij bij het integreren, uitvoeren en controleren. Dit alles doen wij op het gebied van Verzuimmanagement, Verzekeringen en Personeel & Organisatie Advies.

"Doe waar je goed in
bent en laat de rest
aan anderen over"

VACATURES

Binnen het team van du Gardijn zoeken we zo nu en dan uitbreiding en versterking van ons positief en enthousiast ingesteld team. Bovendien bieden we jonge potentials ook de kans om bij ons werkervaring op te doen door middel van stageplaatsen. 

IN DE REGIO 

Wouter du Gardijn heeft een nauwe band met de regio Twente en het bedrijf is maatschappelijk betrokken. Waar mogelijk ondersteunen wij organisaties en instanties uit Twente die een bijdrage leveren aan de maatschappij. Daarnaast onderhouden wij onze relaties, en leren wij graag nieuwe ondernemers kennen. Om die reden is Wouter du Gardijn lid van drie businessclubs die actief zijn in de regio. 

REFERENTIES

Dankzij onze jarenlange ervaringen, waarbij we altijd zeer vooruitstrevend zijn, weten wij goed waar de behoeften van de verschillende ondernemers liggen. Onze diensten bieden wij aan binnen zeer diverse branches. Hieronder een greep uit ons klantenbestand waar wij trots op zijn. 

Bakkerij Oonk

Radstake Zalencentrum

AABO

PARTNERS

Voor een optimale dienstverlening werken wij samen met andere bedrijven. Op deze wijze worden uw zaken professioneel en vakkundig geregeld door du Gardijn.

UPIVA

NB Arbo Advies

AABO

Harry Grob Trainingen

REGISTRATIES 

Ons kantoor is geregistreerd bij meerdere organisaties en instellingen. 

HANDIGE LINKS

Enkele handige links met meer gedetailleerde en specifieke informatie over Verzekeringen, Verzuimmanagement en Human Resource Management.


Bellen

Mailen

Facebook

LinkedIn

Zoeken